Thursday, April 25, 2019

5th Annual All Summer's Eve Desert Rendezvous, 2019

5th Annual All Summer's Eve Desert Rendezvous!!!!
Come join us at 
The Palms
83131 Amboy Road, Wonder Valley, CA! 

May 3, 4, 5 - we're doing two nights again this year!

Doors are at 5pm on Friday, the 3rd

$15 TICKETS for one night, $30 for both nights // $25 pre-sale tix available on our website:
https://www.allsummersevedesertrendezvous.com/


Work/trade available for the actual willing who are as cheap as we are and don't want to fork over bucks.
Donations! gladly accepted from you generous souls who can swing it and who want to support local and traveling musicians and artists while at the same time helping to keep the door price chill so that those on a tighter budget can still afford a good time. you can donate on our website or at the door. your contributions in any amount are greatly appreciated.

FREE CAMPING!

NO OTHER STORES/RESTURANTS FOR AS FAR AS THE EYES CAN SEE. BRING CASH. BRING WATER. BRING YOUR TENTS AND PJS.

The Palms serves dinner as well as an amazing brunch on Sunday morning starting at 9:00 am. - and just for us they're going to do brunch on Saturday too!

Sarah Harris AKA - MC PETRA FRIED will be back on the mic as the most host of the evening. 
Back too is - DJ HEARTBREAK USA!!! keeping the air alive and well between sets.
- also back by popular demand is BEYOND HOPE KARAOKE!!!
- AND this year projections with GLEN STEFANI!!!

We got the WAY WAY Stage again too! Generator powered flat-bed monster truck in the back-back!

RAFFLE! to help increase funds to the bands and keep the door fee mellow. Tix will be $5 and prizes will be from a handful of awesome purveyors of cool stuff!

ASEDR V, 2019 SCHEDULE OF PERFORMANCES

* after the names in following schedule is a letter in parenthesis indicating the stage aka the location of that performance.  

P = The Palms Stage / inside    
S = Sunburst Stage / outside the Palms    
W = Way Way Stage / outside/out back - truck stage 
F = The Far Out Stage / outside/out back-back - power hook up at trailer 

Friday, May 3rd - doors at 5:00 pm, 

1.  5:00 Other Desert Radio // Grant Earl Lavalley w/intro/national anthem - 60 mins.  (S)
2.  6:00 AT & The Fantasy Suites - 30 mins. (S)
3.  6:45 Hush Arbors - 30 mins. (W)
4.  7:30 The Sibleys - 45 mins. (P)
5.  8:30 The Blank Tapes - 45 mins. (S)
6.  9:15 Spirits of Dawn - 30 mins. (W)
7.  10:00 Earth Girl Helen Brown - 45 mins. (S)
8. 11:00 Clarke and the Himselfs - 30 mins. (P)
9. 11:30 BATT - 30 mins. (W)
10. 12:00 General Baby - 60 mins. (S)
11. 1:00 Z Band - 30 mins. (S)
12. 1:30 DJ Dance Party w/ Other Desert Radio - ?? mins. (S)


Saturday, May 4th - doors at 9:00 am

1.  10:00 MTN GRL - 60 mins. (W)
2.  11:00 The Clouds - 60 mins.  (P)
3.  12:00 Mia Valentini - 60 mins. (W)
4.  1:00  Cheverolet Pile - 60 mins. (P)
5.  2:00 I Wonder What This Sounds Like - 60 mins. (W)
6.  2-5:00 Beyond Hope Karaoke - 3hrs. (P)  
7.  4:00 Joseph Kenneth Digs A Hole - 45 mins. (F)
8.  5:00 Derek Monypeny - 45 mins.  (W)
9.  6:00 Throttle Experience w/Linda Sibio and Chiara Giovando - 30 mins. (P)
10. 6:30 Young Celery - 30 mins. (W or F)
11. 7:00 Teton - 45 mins. (S)
12. 8:00 TJO/JMY - 30 mins. (F)
13.  8:30 Wildlife Freeway - 35 mins. (P)
14.  9:15 Flying Hair - 45 mins. (S)
15.  10:00 Golden Slipper - 30 mins (F)
16.  10:30 MERZ - 30 mins. (P)
17.  11:00 Amenta Abioto - 45 mins. (S)
18.  12:00 Libra Divas - 30 mins.  (W or P)
19.  12:30 Downstairs Mixup - 30 mins. (S)
20.  1:00 Fyne Artist // Bby Shamu // Pop Star Nima - 90 mins. (S)
21. 2:30 DJ Dance Party w/ Other Desert Radio - ?? mins. (S)

1 comment: